Ügyfélszolgálat: +36(30)451-6801

Hevitőrúd CENTER

Hogy lehet egy dohánymentes hevítőrúd nikotinos?

Nikotinmentes hevítőrudak
heet nikotinso

Nem minden rovar bogár, de minden bogár rovar, tartja az axióma. Ez a heetekre vetítve így szólna: nem minden dohánymentes hevítőrúd, nikotinmentes, de minden nikotinmentes hevítőrúd dohánymentes.

Hogy lehet hevítő rudat nem nemzeti dohányboltban kapni?

A hevítőrudak nagy része nem tartalmaz dohányt, így akár az interneten is megvásárolhatóak nem kell elmenni egy dohányboltba miatta. A nemzeti dohányboltoknak csak a dohánytermékekre van monopóliuma, míg a legnépszerűbb hevítőrudak lapsang souchong vagy görögszéna alapúak és teljes mértékben mellőzik a dohányt. Az emberek nagy része a cigarettázásról való leszokás miatt választja a heeteket, mert a dohányban található kátrány, ami az egyik legkárosabb összetevő. Emiatt a dohánymentes heetek a legnépszerűbbek, az már csak hab a tortán, hogy a hevítő készülékek csak felizzítják a rudakat 350 fokra de konkrét égést nem okoznak, mint a 900 fokon parázsló cigaretták. Ennek köszönhetően nincs füst se a hevítés során, így elkerülhető a kellemetlen szag is a kézen és az arcon.

A legfelkapottab hevítőrúd ízek a mentol, áfonya, görögdinnye, lime de számos egyéb íz elérhető, csak a képzelet szab határt. Azonban sokan vannak akik szeretnék a nikotin élénkítő hatását is élvezni, az aromákon túl. Nekik találták ki a heet gyártók a nikotinsóval ízesített rudakat.

Mi is az a nikotinsó?

A nikotinsó másnéven nicsalt, amit a nikotinos hevítőrudakhoz szoktak adni. A szabad bázisú nikotinhoz adott szerves sav miatt csökken a nikotin vegyület pH-értéke, ami lágyabb torokhatást eredményez a magasabb nikotin koncentrációk esetében is.

A nikotin sokkal gyorsabban és sokkal hatékonyabban szívódik fel a szervezetben.

A nikotin receptorok ingerlése folytán serkentő hatású (egyes állatkísérletekben gyorsította a tanulást), az agy alsó részén pedig fokozza a dopamin elválasztást, mely örömérzést, jó hangulatot okoz. Ennek ellenére a rászokást is a nikotin fokozza, így inkább a nikotinmentes heeteket javasoljuk, de természetesen korlátozott mértékben nikotinos hevítőrudat is tartunk a kínálatunkban.

Hozzászólások

Új hozzászólás
    töltés

    TÖLTÉS