Ügyfélszolgálat: +36(30)451-6801

Hevitőrúd CENTER
Stylebox for Heets - Metal-X Silver
Stylebox for Heets - Metal-X Silver

Adami Stefano Adami Stefano

Stylebox for Heets - Metal-X Silver

Titanium küllemű hevítőrúd tároló doboz


Még nincs értékelés | Értékelés beküldése


Vonalkód: 5999562737187

Készlet információ: készleten
1690 Ft (1331 Ft + ÁFA)

1 / 3

Stylebox for Heets - Metal-X Silver
Stylebox for Heets - Metal-X Silver
Stylebox for Heets - Metal-X Silver
Megbízható áruház
100% pénzvisszafizetés
Gyors szállítás
Magyar termék

Stylebox for Heets

 • Kiváló kiegészítő az Iqos és a legtöbb heetshez
 • Egyszerűen átpakolás nélkül használható
 • Több mint 500 dobozcsere 10.000 nyitás-zárás
 • Rejtett mágneses záródás
 • Különleges kidolgozás, kézi összeállítás
 • Látványos, elegáns, divatos design

 

Öltöztesd fel és óvd meg a Stylebox for Heets divatos kiegészítőivel a heets dobozaidat az összenyomódástól, szakadástól és bármilyen sérüléstől! Ezzel a divatos tartóval lenyűgözheted a társaságod. Ha magaddal viszed kedvenc heetsed, herbal heetsed, herbal sticked, heat not burn heetsed  (vagy akárhogy is nevezed) csak tedd bele a tartóba az egész dobozt, és máris biztonságban tudhatod a heetseidet. Ugye milyen milyen ciki szakadt, rongyos heets dobozból kínálni a hevítőrudat barátaidnak, ismerőseidnek? 

 

A Stylebox for Heets termékek használata rendkívül egyszerű. Minden egyes Stylebox for Heets doboz box-in-box elven működik, azaz nem szükséged minden heets sticket egyenként átpakolnod! A Stylebox for Heets boxok úgy lettek kialakítva, hogy az egész doboz heetsed egyben beletehesd. Ha elfogyott csak húzd ki az üres dobozt, és tedd bele az új, teli heets dobozod.

 

A Stylebox for Heets kiegészítők rejtett mágneszárral vannak ellátva, így nem kell félned, hogy a box kinyílik, és a heetseid kiszóródnak. A dobozok elég masszívak ahhoz, hogy megakadályozzák, hogy a heetseid összenyomódjanak, és tönkremenjenek. Na jó, kalapáccsal azért ne teszteld ezeket a termékeket! Úthengerrel pláne! :)

 

Ha egy társaságban megkínálsz valakit a kedvenc heetseddel, csak kapd elő a Stylebox for Heets boxod, és nyűgözd le a barátaidat! Ez az elegáns, ezüstös színű tok ámulatba ejti majd a barátaidat!

 

A Sylebox for Heets tokokkal kompatibilisek az alábbi heets márkák: Heets, Anita, Ccobatto, Unicco, Healcier, Genmist, Darlings, de valószínűleg más gyártók termékei is passzolnak a tokokba.

Termék értékelések

Értékelés beküldése

  Kapcsolódó termékek

  töltés

  TÖLTÉS